POLYMICRO
10 – 0 – 10 – 3 MgO – 3 S – 1 Mn – 0,5 Fe – 0.5 Zn – 0.5 Cu
10 – 0 – 10 – 3 MgO – 3 S – 1 Mn – 0,5 Fe – 0.5 Zn – 0.5 Cu
BİTKİ | UYGULAMA ZAMANI | DOZ |
SEBZELER | Gelişme döneminde 3 uygulama | 200-300 g/da |
NARENCİYE | 1. Uygulama : Çiçeklenmeden önce
Sonrakiler : Çiçeklenmeden sonra 2 – 3 uygulama |
1 ton suya 2.0 -3.0 kg. |
MEYVE AĞAÇLARI | Yaz başlangıcı kurak dönemde ve hasat sonrası birkaç uygulama | 75-100 g/da |
KAVUN – KARPUZ | Gelişme döneminde 4 uygulama | 100-200 g/da |
PAMUK | 1. Uygulama : Çiçeklenmeden 2 – 3 hafta önce
2. Uygulama : Koza oluşumunda |
200-300 g/da |
ŞEKER PANCARI | 1. Uygulama : 4 yapraklı dönemde
2. Uygulama : 2 – 3 hafta sonra(sıralar kapanmadan) |
200-300 g/da |
TAHILLAR | Kardeşlenme döneminde | 100-200 g/da |
PATATES | Çiçeklenmeden sonra 2 uygulama (2 – 3 hafta arayla) | 200-300 g/da |
SÜS BİTKİLERİ | 15 günlük aralarla | % 0.05-0.1 |
MISIR | 4 yapraklı safhasında. Gerekirse tekrarlanır. | 200-300 g/da |
BAĞ | 1. Uygulama : Çiçeklenmeden önce
2. Uygulama : Çiçeklenmeden sonra gerekirse tekrarlanır. (2 hafta sonra) |
% 0.1 – 0.3
(1 ton suya 1-3 kg) |
ANTEP FISTIĞI | İlk uygulama: Meyveler arpa büyüklüğünde iken İkinci uygulama: 1. uygulamadan 15-20 gün sonra Üçüncü Uygulama: İkinci uygulamadan 20 gün sonra | 1 ton suya 1.5-2.0 kg |
ZEYTİN | Meyve tutumunu takiben 7 – 10 gün aralar ile 1-2 uygulama | 1 ton suya 1.5 -2.5 kg. |