DRIP CALCIUM
(TİP 2)
(TİP 2)
Çiçek Burnu Çürüklüğü: Domates, biber, hıyar, karpuz, şeftali
Acı Leke: Elma
Yaprak Uç Yanıklığı ve İç Yaprak Nekrozları: Karnıbahar, lahana, marul
Meyve Çatlaması: Erik, kiraz, vişne
İç Çürüklüğü, Kahverengileşme: Brüksel lahanası, kereviz, hindiba
Yüzey Yanıklığı: Armut
BİLEŞİMİ | ||
Makro Besinler | %w/v | %W/w |
N (Azot) | 16 | 10 |
MgO (Magnezyum) | 3 | 2 |
CaO (Kalsiyum) | 24 | 15 |
Mikro Besinler | mg/l | mg/kg |
B (Bor) | 800 | 500 |
Cu* (Bakır) | 640 | 400 |
Fe* (Demir) | 800 | 500 |
Mn* (Mangan) | 1600 | 1000 |
Mo* (Molibden) | 16 | 10 |
Zn* (Çinko) | 320 | 200 |