- Doğal bitkisel kaynaklı ürün
- Yüksek organik madde ve amino asit içeriği
- Yüksek azot ve potasyum kapsamı
- Topraktan ve yapraktan uygulanabilme
- strese karşı dayanıklılık sağlar
- Verim ve kaliteyi artırır
- Toprak fiziksel özelliklerinde iyileştirme sağlar
- Kök gelişimini teşvik eder, besin maddeleri alınımı artırır.
KARIŞABİLİRLİK
BARCOTAR BOOM Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür, çökmez ve kalıntı bırakmaz. Damlama sulama sistemlerinde pestisitlerle birlikte püskürtme ve yağmurlama ekipmanları ile uygulanabilir. Pestisitlerle il defa karıştırıldığı zaman genel kullanımdan önce küçük çapta bir test yapılmalıdır. İlaçları imal eden firmaların karışımlarla ilgili verdikleri bilgilere dikkat edilmelidir.
Garanti Edilen İçerik | %w/w | |
Organik Madde | 50 | |
Toplam azot | N | 8 |
Nitrat azotu | NO3-N | 1,57 |
Amonyum azotu | NH4-N | 2,03 |
Üre azotu | NH2-N | 4,4 |
Suda çözünür potasyum oksit | K2O | 6 |
Serbest Aminoasitler | 10 | |
pH aralığı | 3-5 |
Uygulama Tavsiyeleri
BiTKi | UYGULAMA ŞEKLİ | UYGULAMA ZAMANI | DOZU |
SEBZELER
(Domates, Biber Patlıcan, Marul, Lahana, H1yar vb.) |
Yapraktan | ilk Uygulama dikimden 2 hafta sonra, hasada 10 gün kalana kadar tekrarlanır. | 150- 200g/100It SU |
Topraktan | Dikimden iki hafta sonra ilk uygulama yapılarak son hasat dönemine kadar 10 gunlük aralıklarla sürdürülür. | 1 – 2 kg/dekar | |
NARENCiYE |
Yapraktan |
Meyve tutumundan itibaren, meyve normal iriliğine ulaşıncaya kadar, 20 gün arayla | 150- 200 g/100 It Su |
Topraktan |
çiçek gözlerinin kabarmaya başladığı dönemde ve hasat döneminden 1 ay öncesine kadar 20-25 günlük aralarla | 2 – 3 kg/dekar | |
MEYVE AĞAÇLARI
Elma, Armut, Kiraz, Şeftali, Nar vb. |
Yapraktan | Yaprak oluşumundan hasat dönemine kadar 20 gün arayla | 200 – 300 g/100It SU |
Topraktan | Baharda 20- 25 günlük aralarla | 2 kg/da | |
TARLA BiTKiLERi | Yapraktan | Yabancı ot ilaçları ile birlikte, 2 uygulama | 150- 200 g/100It Su |
Topraktan | Her sulamada | 2- 3 kg/dekar | |
ÇİÇEKLER | Yapraktan | Yetişme döneminde | 50-100 g/100It Su |
Topraktan | Yetişme dönemi boyunca 10 günlük aralıklarla | 2 – 3 kg/dekar | |
YEŞİL ALANLAR | Topraktan | Yetişme dönemi süresince 2 uygulama | 2 – 3 kg/dekar |
BAĞ | Yapraktan | Yaprakların oluşumundan koruk dönemi sonuna kadar, 2 – 3 uygulama |
150- 200 g/100It Su |
Topraktan | Yaprakların oluşumundan hasat dönemi sonuna kadar | 1- 2 kg/dekar | |
MUZ | Topraktan | Meyve oluşum döneminden itibaren | 2- 3 kg/dekar |
Bileşimi